Letöltés.ingyennet.hu

   Minden INGYEN!

   Letöltések

 

 

 

 

 

 

Letöltések

 


 

Hát igen ez a rész talán az amelyikre a legtöbb időt fordítottam, hiszen igyekeztem olyan dolgokat összeválogatni ami talán mindenkinek a hasznára válhat így hát a teljesség igénye nélkül az alábbi kategóriákból válogathattok:

Programok
 

 

Videók
 

 

Érdekességek
 

 

Humor
 

 

Flash játékok
 

 

Zenék
 

 

A szabad szoftverek világában külön probléma a másolási jogok kérdése. Tegyük fel ugyanis, hogy valaki ír egy jó, használható programot, de nem éri meg neki a hivatalos terjesztéssel járó adminisztrációs, dokumentálási, tesztelési munkát elvégezni, ezért szabad szoftverként kibocsátja a programot az Interneten keresztül. Amíg a felhasználók használják a programot, esetleg tökéletesítik, és javaslatokat tesznek a szerzőnek, addig minden rendben van. A szerzők azonban biztosan nem szeretnék, ha programjaikra lecsapna egy szoftvercég, és beépítené saját termékei közé, jelentős hasznot hajtva ezzel magának, amiből a szerző semmit se kap.

Ilyen, és hasonló problémák kiküszöbölésére született a ``GNU General Public Licence'' (GPL) irat, amely magában foglalja a GNU cég szoftverforgalmazási filozófiáját is. Maga a GPL jogi precízséggel van megfogalmazva, így nem közölnénk itt le, hanem Richard M. Stallman bevezetőjét adjuk közre magyar fordításban. Ennél jobban nem sikerülne elmagyarázni, mi is az a szabad szoftver (freeware)

     

 

  Design: Sucó      

 

 

Kezdőlap

Képtár

Letötlés

Kapcsolat

Impresszzum

 

A programok használatából illetve azok telepítéséből fakadó károkért felelősséget nem tudok vállalni! Némelyike hozzá értést igényel, és a nem szakszerű használatból fakadt károkért csak magadat hibáztasd! 

A videók minőségért szintén nem tudok felellőséget vállalni olyan amilyen :) a tartalmakról csak annyit, hogy szintén lehetnek közte pornógráf tartalmuak illetve sokkoló hatásúak ezeket szintén csak 18 év felett ajánlom!

A programok többsége freeware (ingyenes és nem demo!) de azért akad közötte shareware is bár a célom az volt, hogy ezeket inkább mellőzem! :)

A zenék remélem semmilyen jogszabályba nem ütköznek ezek mint saját interneten szerzett anyagok jobbára punk zenekaroktól!

Hirdetés:


 

 


|
 
Kezdőlap Képtár Letötlés | Kapcsolat  Impresszum |