Letöltés.ingyennet.hu

  Minden INGYEN!

   Impresszum

 
 

 

 

 

 

 Impresszum.

 

 

 

 Az impresszum (lat. impressum a.m. 'ki/benyomtatott') a különféle, nyomtatott vagy internetes sajtótermékek azon része (általában a belső címlap hátán vagy az utolsó oldalon), amely a kiadó, a nyomda, a szerkesztőség, illetve a kiadvány legfontosabb adatait tartalmazza. Nah ez lenne az impresszum szó meghatározása az én oldalam esetében ez tulajdonképpen a segítségemre lévő honlapokat, és egyéb programokat jelentené, hiszen egyedül szerkesztem az oldalt így munkatársakról tulajdonképpen sz sem lehet! Tehát akkor az oldalam létrejőttében segítségemre voltak a következő dolgok: 

     

 

 Design: Sucó      

 

 

Kezdőlap

Képtár

Letötlés

Kapcsolat

Impresszzum

 

Az oldalon található reklámokért előre is elnézést kérek csak hát részese vagyok egy banner programnak amiben köteles vagyok a honlapomon is mások bannerjeit köözzé tenni ha valakit ez zavarna attól elnézést kérek de ez így fair szerintem is!

Az itt felsorolt oldalak nagyon nagy segítséget nyújtottak nekem az oldal létrejöttében, így ezeket merem ajánlani mindenkinek hatalmas  biztonsággal! Látogassátok minél többször hisz egy webmesternek ezek az oldalak maga a kánaán :)

Köszönöm magamnak a kitartást, hogy sikerült az oldalt létrehozni a számítógépemnek hogy kíbírta a megpróbáltatást amit át kellett élnie mellettem ( gondolok itt a billentyűzet szétverésére :D) és persze a cigi valamint sörgyáraknak hogy támogattak termékeikkel :) valamint neked kedves látogató hogy itt jártál, és nézegetted az oldalamat! :)


 


|
 
Kezdőlap Képtár Letötlés | Kapcsolat  Impresszum |